maandag 6 april 2009

Halen we de deadline...???

Vorige week was er een van vallen en opstaan. De eigen activiteiten liggen op schema en in feite betekent dit dat alle IT Infrastructuur activiteiten gereed zijn (wat had je ook anders verwacht :-). Alle sensoren en antennes hangen in de mast, de kabels zijn getrokken, de benodigde elektrische aansluitingen zijn geïnstalleerd. Helaas: het ontbreekt mij aan een nieuw dashboard waarin ik alle instrumenten kan ophangen en een verbouwde TV kast die als Data Center moet gaan fungeren. Tja, dat krijg je wanneer je alles uitbesteed!
Mijn leverancier blijft zeggen, "het kan net", maar ja, zei hij dat nou in het Fries of in het Nederlands???
Feit is dat hij donderdag ineens aan boord kwam en 2 dagen hard heeft gewerkt aan de TV kast. Eerlijk is eerlijk: alles wat hij maakt is perfect. Niks haastklus of halve oplossingen, als we iets doen dan doen we het ook goed!
De balans: een stuurstoel die bijna af is, een TV-kast die bijna af is en een dashboard dat half af is. Als je je dan realiseert dat het lakken minimaal 3 dagen duurt en het afmonteren 2 dagen wordt het wel akelig krap....
Enfin: morgenvroeg zitten we weer in de auto richting Drachten om te blijven drukken, de deadline van 10 april blijft overeind!!!

1 opmerking:

  1. lieve herman en juul,met interresse volgen wij jullie reis. Wij krijgen een aardig idee hoe je tijd door te brengen als je met pre pensioen moet/gaat!!!!De rat die daar lekker in de modder ligt is een BEVERRAT.Uit Amerika.In europa gefokt om pels en sindsdien door ontsnapping ook in wild.
    Hier alles verder oke en goede reis.Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen