woensdag 23 mei 2018

de laatste van 2017

Vrijdag 27 oktober 2017, in Son en Breugel

De blog is hopeloos in het ongerede geraakt! Op de een of andere manier is er de laatste maand niets van gekomen om óf deze rubriek bij te houden dan wel een nieuw blogartikel te schrijven.

Maar in die laatste maand is dan ook een hoop gebeurd. We zijn van Paleros naar Preveza gevaren, hebben daar afgetankt en de laatste was gedaan, vervolgens op 29 september uit het water getild en hebben toen 2 weken lang keihard gewerkt aan allerlei karweien aan boord. Pas op 11 oktober zijn we, per auto, vertrokken uit Preveza, om vervolgens met tussenstops in Thessaloniki, Skopje, Belgrado, Boedapest, Wenen en München naar Son en Breugel te rijden.
We kwamen daar dinsdagnacht(17 oktober) laat pas aan en hadden toen de pijp behoorlijk leeg. Woensdag hebben we net gedaan of er niemand thuis was en lekker bijgeslapen, maar vanaf donderdag was het volle bak aan het werk in de tuin, bijbellen met de familie en vrienden, bezoek van kennissen en buren etc. etc.
Intussen zijn we al weer 10 dagen thuis en het is net alsof we niet weg geweest zijn. De ergste drukte is voorbij en ik ben van plan om binnenkort het achterstallige werk aan de blog weg te werken en dan het seizoen definitief af te sluiten. Houdt deze website dus voorlopig nog even in de gaten!

Tot spoedig,
Groet, Herman en Juliette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten